Sot & Skratt – fotoutställning

Jag håller just nu på att trolla fram ett fotogalleri ur ett fantastiskt gammalt loft i granngården…. Spindelväv och bråte bort. Belysning och bilder in. Inte mycket större förändring än så. Men kul är det!

Utställningen handlar om mitt allra finaste möte i Kenya i vintras. Plus en bonus: förhandskik från ett pågående projekt som handlar om barn och äventyr i naturen.

Datum: 18-21/8. Tider: 12-18, plus 19-22 torsdag kväll. Adress: Karlsgatan 18, Strömstad.  Över gården, en trappa upp

Annons

§ Ett svar till Sot & Skratt – fotoutställning

 • Mathilda Castelius skriver:

  Hej!

  Mitt namn är Mathilda Castelius. Jag studerar mitt sista år på Nynäshamns Gymnasium och håller just nu på med ett Gymnasiearbete som handlar om Afrikas fattigdom med inriktning på Kenya.

  Jag undrar därför om du som har varit i Kenya kanske skulle kunna hjälpa mig med att svara på några frågor jag har ang levnadsstandard, miljö mm. Som tex hur det var i Kenya? och sen kanske jämföra hur det skiljer sig från Sverige så som miljö, ekonomi, tillgångar, hur dem lever där nere?

  Jag håller även på med en fotoutställning med temat Kenya, Vore väldigt tacksam ifall du skulle vilja låna ut några bilder till mig? (skriver självklart ditt namn på dem) det toppen om du skulle vilja skicka dem till mig. Tacksam för svar,
  Hälsningar Mathilda Castelius

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 • Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: