Winter Word Festival 2018

30 mars, 2018 § Lämna en kommentar

Annons för Winter Word Festival I annonsbladet Veckovis 2018

Ett uppdrag för Strömstad kommun. Att ingå i ett team när man är frilans är väldigt kul. Att själva uppdraget är spännande skadar inte heller. I detta fall: Marknadsföring med allt vad det innebär för en finfin festival genom att uppdatera webben, styra upp radioreklam, skapa annonser och och trycksaker, ingå i planeringsteamet och till sist fota hela festivalen. Se bilder på winterwordfestival.com

Detta har varit ett återkommande uppdrag under flera år. I år var det extra speciellt eftersom det kulturhus jag har varit en av de drivande i att få till, hade invigning i samband med festivalens öppnande. Just då fotade jag inte. Just då ville jag bara insupa händelsen. Kändes lite stort.

Utöver detta, blev det en väldigt fin och lyckad festival som hela teamet är riktigt nöjda med. Det var även 10-årsjubileum för festivalen. Och kanske blev det den sista i denna form. Nya tag i kommunhuset, vi får se vad som händer 2019. Det har varit ett privilegium att jobba med denna festival i så många år.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Winter Word Festival 2018Karin Björk.

Meta

%d bloggare gillar detta: