Angoragarnet

8 december, 2017 § Lämna en kommentar

AngoragarnetAngoragarnet2

Upprepade fotograferingar under flera årstider för företaget Angoragarnet, som säljer angoragarn från ca 300 ullproducerande välmående kaniner. Pernille Silfverberg som driver gården tillsammans med sin man, klipper själv alla kaniner var tredje månad, några om dagen. I verksamheten ingår även design av stickmönster och försäljning av hela stickpaket. Pernille äger även sedan några år tillbaka rätten att producera materialsatser efter original  av Bohus Stickning, ett kulturarv.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande AngoragarnetKarin Björk.

Meta

%d bloggare gillar detta: