Tidningen turist

15 april, 2016 § Lämna en kommentar

I första numret 2016 hade Tidningen turist två uppslag från mig om livet som stugvärd i en fjällstuga. Förra vintern hälsade jag på en god vän som var stugvärd i Viterskalet en månad. En riktigt kul resa som för övrigt innebar tågresa genom Norge, lifta (!) över fjället från Mo i Rana till Hemavan där jag även åkte skidor med bror min några dagar. Allt detta värt ett eget reportage var! Nåväl, som årstiderna bjuder var det först följande vinter aktuellt med publicering. Ett bildcollage med bildtexter och ingress.

IMG_5692 IMG_5694

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Tidningen turistKarin Björk.

Meta

%d bloggare gillar detta: