Tittskåpet

16 mars, 2016 § Lämna en kommentar

För att mer effektfullt visa vad ett Kulturhus i Skagerack skulle kunna innebära för Strömstad gjorde vi en live-version av den skiss vi lämnat in till politikerna. Föreningar, olika kulturaktörer, kulturskolan, biblioteket… osv fyllde huset för en kväll. Ett PopUp Kulturhus i tre timmar. Vi gjorde detta i anslutning till festivalen WWF 2016.

600 glada besökare, och enormt nöjda arrangörer gick trötta till sängs efter en oförglömlig kväll den 27 februari 2016. Så kul det var! Tack Marie Persson, Johanna Fransson (ABF) och ledningen för WWF för lyckat samarbete!

Bilder finns på facebook.com/stromstadskulturhus

 

Annons Tittskåp

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande TittskåpetKarin Björk.

Meta

%d bloggare gillar detta: