Bläckfiskar

3 mars, 2016 § Lämna en kommentar

I nummer 3 år 2016 av WWF Eko, Världsnaturfonden:s tidning, kunde man läsa ett reportage om SMARTA SNABBSIMMARE I SVENSKA VATTEN. Det handlade om bläckfiskar. Skribent Susanne Liljeström, foton av mig. Vi träffade akvariechef Helen Sköld på havets Hus i Lysekil som visade oss en åttaarmad virvelkrake – en bläckfisk med en meter i armomfång – liksom små  sanslöst söta sidensepior som bytte färg beroende på var i akvariet de befann sig. Spännande djur!

wwf-blackfiskar

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande BläckfiskarKarin Björk.

Meta

%d bloggare gillar detta: