Laholmen hotell

21 oktober, 2015 § Lämna en kommentar

Centrala Strömstads största hotell renoverade och byggde om sina fastigheter rejält under 2013-2014, eller tja… det pågår än…Nästan. I alla fall inredningen. Hur som helst. Såklart behövs nya bilder på allt, bar, restaurang, gäster, utsikt, lobby, relaxen på taket, julbord, pianobar… Det är numera en fantastisk anläggning där man om vintrarna kan sätta sig en stund i lobbyn och få sig lite ljusterapi. Bara sådär. En rymlig ombonad lokal med panoramafönster mot havet… Eller en kulen höstdag kan man krypa nära intill brasan och mysa. Eller en ljus sommarkväll ta en snyggdrink och äga hela horisonten för en stund. Ett tips till alla Strömstadbor, från Laholmens alldeles egna jourhavande fotograf. Still going on…

Laholmen Laholmen2 Laholmen3

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Laholmen hotellKarin Björk.

Meta

%d bloggare gillar detta: