Kalender – med Nytta & Nöje

30 november, 2012 § Lämna en kommentar

Som en naturlig (?) följd av två tidigare engagemang: Boken om Havskurorten Strömstad och Indiengalan genomfördes under 2012 en annan fullständigt galen produktion. Tolv strömstadprofiler ställde upp och klädde av sig och  Karin Askberger skred återigen till verket med berättelsen om havskurorten Strömstad. Resultat: en väggkalender med glimten i ögat, välplanerade porträtt efter väl valda teman i stilren svartvit layout. Allt till förmån för två barnhem i Delhi dit pengarna garanterat når fram genom personliga kontakter.

Kalender framsidaKalender baksida

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Kalender – med Nytta & NöjeKarin Björk.

Meta

%d bloggare gillar detta: